Kiinteistöliitto Päijät-Häme

Kiinteistöliitto Päijät-Häme ry on päijäthämäläisten kiinteistönomistajien etujärjestö. Yhdistyksen jäseninä on asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä sekä muita kiinteistönomistajia.

Jäsenkiinteistöt saavat yhdistyksen välityksellä käyttöönsä alan tuoreimman tiedon ja kiinteistöalaan perehtyneiden asiantuntijoiden palvelut.

Kiinteistöliitto Päijät-Häme on valtakunnallisen Suomen Kiinteistöliiton jäsenjärjestö. Kiinteistöliittoon kuuluu 23 alueellista yhdistystä ja valtakunnallinen toimialajärjestö Suomen Vuokranantajat ry. Kiinteistöliittoon kuuluu yli 28 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä lähes kaksi miljoonaa ihmistä.

Yhdistyksen uudet vahvistetut 12.4.2022 säännöt

Päijät-Hämeen kiinteistöyhdistys on perustettu vuonna 1906. Nykyisin yhdistys edustaa yli 1900 jäsenkiinteistöä ja niiden yli 65.000 asukasta. Jatkuvasti kasvava jäsenpohja auttaa yhdistystä ja koko liittoa turvaamaan taloyhtiöiden edut sekä alueellisesti että valtakunnallisesti. Jokainen uusi jäsenkiinteistö lisää yhdistyksen ja liiton kannanottojen painoarvoa ja parantaa resursseja kehittää jäsenille uusia palvelumuotoja.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.