Jäsenmaksuun sisältyvät palvelut

Jäsenkiinteistö saa rahanarvoisia etuja jäsenmaksuunsa sisältyen. Kiinteistöä hoitavan isännöitsijän tai toimitusjohtajan sekä hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten toiminta helpottuu, kun tarpeelliset tiedot, neuvot ja ohjeet päätöksentekoa varten saa kiinteistöyhdistyksestä.

Puhelinneuvonta

Kiinteistöliiton neuvontapalvelut mm. lakineuvonta, talous- ja veroneuvonta, korjaus- ja tekninen neuvonta. Energianeuvonta ajanvarauksella ajanvarauskalenteri

Suomen Kiinteistölehti

Valtakunnallinen kiinteistöalan ammattilehti, josta ilmestyy 10 numeroa vuosittain. Jäsenetuna mahdollisuus lukea maksutta viimeisin lehti myös verkossa www.kiinteistolehti.fi

Taloyhtiön omat nettisivut

Kiinteistöliitto tarjoaa jäsentaloille yhtiökohtaiset nettisivut. Taloyhtiösivut tehostavat asukasviestintää ja parantavat asukkaiden tiedonsaantia.
Taloyhtiösivut löytyvät jäsensivuilta kohdasta "Taloyhtiösivut" Taloyhtiosivut.fi

Rakennuksen kuntosovellus RAKU -maksuton jäsenetu

Raku on taloyhtiöille suunnattu verkkosovellus, jolla voidaan laatia asunto-osakeyhtiölain mukainen kunnossapitotarveselvitys sekä myös asuinkiinteistön kunnossapitosuunnitelma. Raku on Kiinteistöliiton jäsentalojen käytettävissä maksutta jäsensivuilta kohdasta Laskurit ja sovellukset.

Edunvalvonta

Palvelemme jäseniämme vaikuttamalla päätöksentekoon ja valvomalla kiinteistönomistajien etuja. Liitto seuraa kiinteistöihin ja asumiseen kohdistuvien verojen ja maksujen kehitystä sekä lainsäädännön toimivuutta valtakunnallisella ja paikallisella tasolla.

Uutiskirjeet

Ajankohtaista asiaa ja käytännön ohjeita 8-12 kertaa vuodessa.

Koulutus- ja jäsentilaisuudet

Kiinteistöyhdistyksen jäsenilleen järjestämissä koulutustilaisuuksissa käytetään luennoitsijoina valtakunnallisesti ja paikallisesti tunnettuja kiinteistöalan asiantuntijoita, jotka antavat tietoa ja vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin. Katso Päijät-Hämeen koulutukset tapahtumakalenterista

Kiinteistöliitto Päijät-Häme järjestää jäsenilleen yhteiskuljetuksia kiinteistöalan messutapahtumiin mm. Taloyhtiötapahtuma ja Kiinteistömessut.

Verkkokurssit - maksutta jäsentaloille

Taloyhtiön johto saa jäsenetuna käyttöönsä verkkokurssit maksutta. Kurssit voi suorittaa omaan tahtiin ja niiden aiheina ovat:

Hyväksytty taloyhtiön hallituksen
Hallituksen puheenjohtajana taloyhtiössä
Toiminnantarkastuksen perusteet
Taloyhtiön pelastussuunnitelma

Lue lisää verkkokursseista

Mobiilijäsenkortti

Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa suoraan Kiinteistöliiton neuvontapalveluihin. Jäsennumero on aina mukana puhelimessa. Saat neuvontaa ja voit ilmoittaa muuttuneista jäsentiedoista. Mobiilijäsenkortin kautta on helppo ilmoittautua yhdistyksen tapahtumiin.

Lakihelppi palvelee jäsensivuilla 24/7

Lakihelppi-verkkopalvelu on jäsentalojen hallitusten ja isännöitsijöiden käytettävissä.
Lakihelppi antaa vastaukset yleisempiin taloyhtiöissä ilmeneviin lakikysymyksiin nopeasti ja selkeästi kerrottuna.
Palvelu on käytettävissä arkipäivien lisäksi myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Lakihelppi

Kiinteistöliiton Lakibotti vastaa kysymyksiin

Lakibotti on otettu vasta käyttöön ja sen opettamisesta ja koulutuksesta vastaavat Kiinteistöliiton lakimiehet. Voit esittää Lakibotille kysymyksiä taloyhtiön lakiasioista. Jos Lakibotti ei osaa vastata johonkin kysymykseen, niin bottia koulutetaan koko ajan, jotta jatkossa vastauksia saa yhä useampiin kysymyksiin. Kirjautumalla jäsensivuille pääset Lakipottiin.
https://www.kiinteistoliitto.fi/jasensivut/laki/lakibotti/

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.