Jäsenmaksuun sisältyvät palvelut

Jäsenkiinteistö saa rahanarvoisia etuja jäsenmaksuunsa sisältyen. Kiinteistöä hoitavan isännöitsijän tai toimitusjohtajan sekä hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten toiminta helpottuu, kun tarpeelliset tiedot, neuvot ja ohjeet päätöksentekoa varten saa kiinteistöyhdistyksestä.

Puhelinneuvonta

Kiinteistöliiton neuvontapalvelut mm. lakineuvonta, talous- ja veroneuvonta, korjaus- ja tekninen neuvonta.  Energianeuvonta ajanvarauksella ajanvarauskalenteri

Suomen Kiinteistölehti

Valtakunnallinen kiinteistöalan ammattilehti, josta ilmestyy 10 numeroa vuosittain. Jäsenetuna mahdollisuus lukea maksutta viimeisin lehti myös verkossa www.kiinteistolehti.fi

Taloyhtiön omat nettisivut

Kiinteistöliitto tarjoaa jäsentaloille yhtiökohtaiset nettisivut. Taloyhtiösivut tehostavat asukasviestintää ja parantavat asukkaiden tiedonsaantia www.taloyhtiosivut.fi 

Edunvalvonta

Palvelemme jäseniämme vaikuttamalla yhteiskunnalliseen päätöksentekoon ja valvomalla kiinteistönomistajien etuja. Liitto seuraa kiinteistöihin ja asumiseen kohdistuvien verojen ja maksujen kehitystä sekä lainsäädännön toimivuutta valtakunnallisella ja paikallisella tasolla.

Uutiskirjeet

Ajankohtaista asiaa ja käytännön ohjeita 5 - 6 kertaa vuodessa lainsäädännöstä, oikeuskäytännöstä, tariffeista, budjetoinnista, tilinpäätöksistä jne.

Jäsenalennukset

Yhdistyksen jäsenkiinteistöt saavat etuuksia ja alennuksia mm.
- Lahti Energian jäsenetusähkö vuosille 2020-2021
- Kiinteistöalan Kustannus Oy:n normaalihintaisista kirjoista, lomakkeista ja sähköisistä tuotteista -20 %
- DNA kaapeli- ja laajakaistapalvelut edulliseen jäsenhintaan
- Sopimus lakineuvonnasta, Juha Sipilä Asianajotoimisto Kurki-Suonio Ky 
- DOC Digi taloyhtiön asiakirjojen digitointipalvelu
- Sopimusmeklarit: kiinteistönhuollon, siivouksen ja isännöinnin kilpailuttaminen
- Askotalo, Askonalue, kokoustiloista jäsenalennus -20% koodilla. Kysy koodi yhdistyksestä

Koulutus- ja jäsentilaisuudet

Kiinteistöyhdistyksen jäsenilleen järjestämissä koulutustilaisuuksissa käytetään luennoitsijoina valtakunnallisesti ja paikallisesti tunnettuja kiinteistöalan asiantuntijoita, jotka antavat tietoa ja vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin.

Kiinteistöliitto Päijät-Häme järjestää jäsenilleen yhteiskuljetuksia kiinteistöalan messutapahtumiin mm. Taloyhtiötapahtuma ja Kiinteistömessut.

 

 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.