Jäsenmaksuun sisältyvät palvelut

Jäsenkiinteistö saa rahanarvoisia etuja jäsenmaksuunsa sisältyen. Kiinteistöä hoitavan isännöitsijän tai toimitusjohtajan sekä hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten toiminta helpottuu, kun tarpeelliset tiedot, neuvot ja ohjeet päätöksentekoa varten saa kiinteistöyhdistyksestä.

Puhelinneuvonta

Nopeaa apua laki- ja hallinto-, talous-, työsuhde- ja teknisissä asioissa.

Uutiskirjeet

Ajankohtaista asiaa ja käytännön ohjeita 6 - 10 kertaa vuodessa lainsäädännöstä, oikeuskäytännöstä, tariffeista, budjetoinnista, tilinpäätöksistä jne.

Suomen Kiinteistölehti

Valtakunnallinen kiinteistöalan ammattilehti, josta ilmestyy 10 numeroa vuosittain. Jäsenlehti. Jäsenetuna mahdollisuus lukea maksutta viimeisin lehti myös verkossa.

Edunvalvonta

Kiinteistöyhdistys seuraa yhteiskunnallista päätöksentekoa kiinteistöjen näkökulmasta osallistuen kiinteistönomistajia koskevaan keskusteluun. Voimakkailla kannanotoilla on pystytty vaikuttamaan mm. kiinteistöveron suuruuteen ja kunnallisiin tariffeihin.

Jäsenalennukset

Yhdistyksen jäsenkiinteistöt saavat etuuksia ja alennuksia mm.
- Lahti Energian jäsenetusähkö vuosille 2020-2021
- Kiinteistöalan painotuotteista 20 %
- DNA kaapeli- ja laajakaistapalvelut edulliseen jäsenhintaan
- Sopimus lakineuvonnasta, Juha Sipilä Asianajotoimisto Kurki-Suonio Ky 
- DOC Digi taloyhtiön asiakirjojen digitointipalvelu
- Sopimusmeklarit: kiinteistönhuollon, siivouksen ja isännöinnin kilpailuttaminen

Koulutus- ja jäsentilaisuudet

Kiinteistöyhdistyksen jäsenilleen järjestämissä koulutustilaisuuksissa käytetään luennoitsijoina valtakunnallisesti ja paikallisesti tunnettuja kiinteistöalan asiantuntijoita, jotka antavat tietoa ja vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin.

Tutkittua tietoa

Yhdistys kokoaa jäsenilleen energian kulutustietoja, tilinpäätöstilastoja, vertailutietoja keskimääräisistä vastikemaksuista, käyttökorvauksista ja vuokrista päätöksenteon tueksi.

Työnantajapalvelut

Työnantajana toimiva taloyhtiö tarvitsee tarkkaa ja täsmällistä tietoa työlainsäädännöstä ja alan työehtosopimusten tulkinnasta. Kiinteistöalan työnantajajärjestönä kiinteistöyhdistys tuntee alan lainsäädännön ja sopimukset. Työnantajapalvelut ovat työnantajana toimivien käytettävissä. 
Neuvontapalvelun käyttäminen edellyttää, että jäsen on ilmoittanut yhdistyksen jäsentietoihin toimivansa työnantajana

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.