Hyödynnä kiinteistöyhdistyksen jäsenedut!

Meiltä saat jäsenpalveluja, jotka auttavat sinua hoitamaan taloyhtiösi asioita vastuullisesti.

Laajakaista palvelut jäsentaloyhtiöille

Kiinteistöliitto Päijät-Häme ja DNA Oy ovat päivittäneet yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa kaapeli-TV-verkossa oleville Kiinteistöliiton jäsenyhtiöiden asukkaille 25M laajakaistapalvelun erittäin edullisesti. Sopimus on voimassa 48 kk, päivitetty sopimus astui voimaan 1.1.2022. Uudessa sopimuksessa hinnat säilyvät entisellään, mutta uusilla, paremmilla nopeuksilla. 

Lisätietoja Mika Vilkuna/DNA Oyj p. 044-0445009

Tiedote 8.3.2023

Lue tiedote


Jäsenetuja Wattiselta: Älylämmityspalvelu Wattisen asennus puoleen hintaan ja energia-analyysi kokonaan maksutta

Kaukolämmön hinnat ovat nousussa ja taloyhtiöt yrittävät hillitä hoitokulujen kasvua. Älylämmityspalvelu Wattinen optimoi taloyhtiön lämmitystä, laskee lämmityskustannuksia ja pienentää kiinteistön hiilijalanjälkeä. Kuukausiveloitteinen palvelu soveltuu vesikiertoista patterilämmitystä käyttäviin kiinteistöihin.

  1. Kiinteistöliitto Päijät-Hämeen jäsenet saavat Wattisen asennuskustannuksen puoleen hintaan 30.6.2023 mennessä tehdyistä sopimuksista. Asennuskustannus sisältää lämmitysjärjestelmän alkukartoituksen ja siitä raportoinnin sekä Wattisen asennustyön laitteineen.
  2. Kaukolämmön kulutuksen nykytilan ja säästömahdollisuuksien kartoittamiseksi jäsenet voivat tilata Wattiselta kiinteistön energia-analyysin maksutta (arvo 499 €). Sen avulla hahmottaa mm. miten oman kiinteistön kaukolämmön kulutus vertautuu muihin vastaaviin kiinteistöihin ja miten lämmitys jakautuu tilojen ja käyttöveden lämmityksen kesken.

Pyydä nyt Wattisesta tarjous tai tilaa maksuton energia-analyysi:
Miika Laitinen
puh. 044 044 2092
miika.laitinen@wattinen.fi

 

Kiinteistön sähkösopimus Oomi Oy:n kanssa

LOPPUUNMYYTY Jäsenetusähkö vuosille 1.1.2022-31.12.2024 hinta on 3,62 snt/kWh (alv 0 %)
Perusmaksu 0 euroa (alv 0%)
1.4.2022-31.12.2024 hinta on 5,24 snt/kWh (alv 0%)
Perusmaksu on 0 euroa (alv 0%)

Sopimusmeklareiden lisäpalveluista alennusta 20 %

Sopimusmeklarit kilpailuttaa taloyhtiön puolesta isännöinnin, kiinteistöhuollon ja siivouksen. Kilpailutuksiin liittyvistä lisäpalveluista Kiinteistöliitto Päijät-Hämeen jäsentalot saavat alennusta 20 %:a.

Lisätietoja: www.sopimusmeklarit.fi

 

DOC Oy

DOC Oy tarjoaa Kiinteistöliitto Päijät-Hämeen jäsenille digitointipalvelun hintaan 80€/mappi (alv 0%), rahtikustannus koostuu digitoitavan materiaalin määrästä.
Digitoitavia materiaaleja ovat taloyhtiöiden tekniset piirustukset, saneerauksiin liittyvät materiaalit, pöytäkirjat ja tilinpäätösmateriaali.

Digitointi tullaan tekemään Päijät-Hämeen alueella keskitetysti 2krt vuodessa, niin että yhtiöt toimittavat digitoitavat materiaalit isännöintitoimistoon.
Taloyhtiön tulee siis sopia palvelunhankinnasta ensin isännöitsijän kanssa.

Lisätietoja: Einari Pohjolainen, einari@doc.fi

Askotalo, Askonalue

Kokoustiloista jäsenalennus -20% koodilla. Kysy koodi yhdistyksestä

Kirjat ja lomakkeet

Kiinteistömedia Oy tarjoaa Kiinteistöliiton jäsenille (vuonna 2023) 20 % alennuksen kaikista normaalihintaisista kirjoista, lomakkeista ja sähköisistä tuotteista. Tutustu ja tilaa osoitteessa www.kiinteistomedia.fi

Suomen Kiinteistölehti

Kiinteistölehti on kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvä taloyhtiöiden oma lehti, jonka Kiinteistöliiton jäsentaloyhtiöt saavat jäsenetuna. Kiinteistölehti välittää alan tuoreimmat uutiset, ilmiöt ja asiantuntija-artikkelit. Yhden paperilehtivuosikerran lisäksi jäsenetuun hallituksen jäsenet saavat jäsennumerolla veloituksetta käyttöön Suomen Kiinteistölehden näköislehden https://www.kiinteistolehti.fi/

Ajankohtaista koulutusta

Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen laadukkaat koulutukset. Tutustu koulutuksiin osoitteessa www.kiinko.fi

Omat kotisivut taloyhtiölle

kohdasta taloyhtiösivut Kiinteistöliitto tarjoaa jäsentalolle yhtiökohtaiset nettisivut maksuttomana jäsenetuna https://www.kiinteistoliitto.fi/jasensivut kohdasta Taloyhtiösivut

 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.