Kiinteistöliitto Päijät-Hämeen varsinainen kokous

15.03.2023 klo 17.00 Solo Sokos Lahden Seurahuone

VARSINAINEN YHDISTYKSEN KOKOUS

Aika: Keskiviikko 15.3.2023 klo 17.00 läsnäolijoiden toteaminen ja kahvi klo 16.00.
Paikka: Solo Sokos Lahden Seurahuone.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 11 §:n mukaan varsinaisen
yhdistyksen kokouksen käsiteltävät asiat.

Lisäksi kokouksessa käsitellään:
- Pykälä 15, hallituksen esitys varsinaiselle vuosikokoukselle, että Päijät-Hämeen Kiinteistösäätiötä ei perusteta sekä
- Pykälä 16 As Oy Hörölänkatu 2-6:n ja As Oy Honkakatu 2:n jäsenaloite varsinaiselle vuosikokoukselle: muutosesitys yhdistyksen sääntöjen 10 §:ään.

Kaikilta osallistujilta vaaditaan ilmoittautuminen ennakkoon. Ilmoittautumiset ja mahdolliset valtakirjat tulee toimittaa tällä sähköisellä ilmoittautumisella
tai sähköpostilla paijat-hame@kiinteistoliitto.fi tai yhdistyksen toimistolle postiosoitteeseen Hämeenkatu 9 hsto 11, 15110 Lahti tai ilmoittautuminen kokoukseen 044 0945600. Ilmoittautuminen ja valtakirjat tulee toimittaa viimeistään ti 14.3.2023 klo 12.00 mennessä.

Kiinteistöliitto Päijät-Häme ry, HALLITUS

Kokousasiakirjat
Ovat Kiinteistöliitto Päijät-Hämeen jäsensivuilla kohdasta Tilaisuuksien aineistot >> Kiinteistöliitto Päijät-Hämeen vasrinainen yhdityksen kokous  https://www.kiinteistoliitto.fi/jasensivut (edellyttää kirjautumisen).

Edustusoikeus kokouksessa on
Asunto-osakeyhtiöiden ja muiden yhteisömuotoisten jäsenten osalta asemavaltuutukseen perustuva edustusoikeus on määritelty yhtiön yhtiöjärjestyksessä ja yritys- ja yhteisötietojärjestelmässä. Edellä mainituilla henkilöllä ei ole oikeutta siirtää tätä asemavaltuutusta toiselle henkilölle ilman, että se on käsitelty hallituksessa. 

Valtakirjamalli löytyy kokousaineiston mukana jäsensivuilta. Pyydettäessä sen saa yhdistyksen toimistolta.

Tervetuloa kokoukseen!



Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.